Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei ofertanţi pentru contractul de peste 4 milioane de lei privind serviciile de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie a municipiului Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei operatori economici au depus oferte pentru a obține contractul de realizare a serviciilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție a municipiului Alba Iulia. Licitația publică organizată de administrația locală a intrat în faza de analiză a ofertelor.

Cei trei operatori care vor să obțină contractul sunt Coral Impex SRL Ploiești, actualul furnizor al serviciilor respective, Compania Romprest Service SA București și DD Chim SRL Deva. Primăria vrea să încheie o înțelegere valabilă pe o perioadă de 4 ani, valoarea estimată a contractului fiind de 4.276.833 lei, fără TVA, respectiv 1.069.208 lei pentru cea mai mare valoare a unui contract subsecvent ce urmează a fi atribuit. Valoarea estimată a fost determinată din prețurile contractate de Municipiul Alba Iulia în anii precedenți.

Ofertanții sunt obligați să prezinte lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, din care să rezulte că au prestat, la nivelul unuia sau mai multor contracte, servicii similare (de natură și complexitate similară/comparabilă cu serviciile care fac obiectul contractului/ operațiuni de tipul celor precizate în obiectul contractului). De asemenea, trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală în fiecare dintre exercițiile financiare aferente anilor 2014, 2015 și 2016 a fost de minimum 1.500.000 lei, fără TVA.

Operatorul de­semnat câștigător se angajează să realizeze dezinsecția și deratizarea spațiilor verzi aparținătoare domeniului public pe care se vor aplica tratamente specifice. De asemenea, serviciul de dezinsecție se va realiza și în clădiri ale unităților de învățământ și ale unor instituții publice. Dezinfecția se va realiza doar în clădiri ale unităților de învățământ și instituțiilor publice.

Activitățile vor fi realizate și la cererea Direcției de Sănătate Publică Alba, acolo unde se constată existența unui focar de infecție sau pentru prevenirea unui asemenea focar. Documentația a fost lansată pe SEAP în decembrie 2017, dar termenul de depunere a ofertelor a fost amânat ca urmare a unor contestații și decizii ale CNSC care au obligat autoritatea contractantă să remedieze unele erori.

Dorin ȚIMONEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea