Rămâi conectat

Curier Județean

Trei minori din Șibot cercetați penal pentru că au furat combustibilul şi acumulatorul auto de la un buldozer

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de combustibil şi acumulator auto de la un buldozer parcat pe strada Şurianu din comuna Şibot, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 11/12 august, 3 minori, de 16, 14, şi 10 ani, toţi din comuna Şibot, au sustras 40 de litri de motorină şi un acumulator auto de pe buldozerul parcat.

Ulterior, minorul de 16 ani a vândut unui cetăţean din Alba Iulia acumulatorul auto iar motorina au depozitat-o la locuinţa comună de unde a fost recuperată de poliţişti şi predată păgubitului.

Faţă de suspecţi sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activități infracţionale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea