Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei drumuri comunale din Fărău vor fi modernizate: Peste 9 milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei drumuri comunale din Fărău vor fi modernizate: Peste 9 milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny”

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 49 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 483.342.729,63 lei.

Contractele semnate vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 912, în valoare totală de 9.980.567.931,84 de lei.

Printre acestea se numără și reabilitarea drumurilor comunale în comuna Fărău, judeţul Alba, investiție în valoare de 9.110.000 lei.

Drumurile comunale analizate (DC7, DC8, DC9) sunt amplasate în comuna Fărău, judeţul Alba, în intravilanul si extravialnul localităţilor Farau, Heria, Medveş si Sânbenedic iar lungimea totala a celor 3 drumuri comunale este de 8.220m.

Drumul comunal DC 7 incepe din drumul judetean DJ 107D, în intravilanul localităţii Fărău si se termina în interiorul localitatii Heria şi are o lungime totala de 3,768km. Sectorul de drum analizat este situat intre km 0+000 (intersecţia cu DJ107D) si km 3+768 in intravilanul localitatii Heria.

Drumul comunal DC 8 incepe din drumul judetean DJ 107D, în extravilanul localităţii Fărău si se termina în interiorul localitatii Sânbenedic şi are o lungime totala de 2,073km. Sectorul de drum analizat este situat intre km 0+000 (intersecţia cu DJ107D) si km 2+073 in intravilanul localitatii Sânbenedic.

Drumul comunal DC 9 incepe din drumul judetean DJ 107D, în extravilanul localităţii Fărău si se termina în interiorul localitatii Medveş şi are o lungime totala de 2,379km. Sectorul de drum analizat este situat intre km 0+000 (intersecţia cu DJ107D) si km 2+379 in intravilanul localitatii Medveş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea