Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Trecerile de pietoni vor fi, obligatoriu, semnalizate cu sisteme inteligente de iluminat. Proiectul, aprobat de Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Trecerile de pietoni vor fi, obligatoriu, semnalizate cu sisteme inteligente de iluminat. Proiectul, aprobat de Camera Deputaților

Trecerile de pietoni vor fi, obligatoriu, semnalizate cu sisteme inteligente de iluminat, se arată într-un proiect de lege care a fost aprobat de către Camera Deputaților.

„În tot haosul din Parlament generat de proasta gestionare a crizei actuale, am votat astăzi un proiect de lege care vine în sprijinul cetățenilor.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Trecerile de pietoni vor fi obligatoriu semnalizate cu sisteme inteligente de iluminat, tip led, cu lumină puternică, pentru a face cât mai vizibile trecerile de pietoni și zona trotuarelor și pentru a observa cât mai bine intenția pietonilor de angajare în traversarea străzii.

Date statistice arată că acolo unde aceste sisteme au fost implementate deja, accidentele au scăzut cu 80%, astfel, inițiativa legislativa votată astăzi ajută la reducerea accidentelor pe trecerile de pietoni.

Toate trecerile de pietoni de pe drumurile internaționale, naționale, județene aflate în intravilan vor fi obligatoriu semnalizate cu sisteme inteligente de iluminat stradal”, a transmis Beniamin Todosiu, deputat din partea USR Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Peste 45 de medicamente urmează să fie suspendate la cererea Comisiei Europene. Care sunt acestea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 45 de medicamente urmează să fie suspendate la cererea Comisiei Europene. Care sunt acestea Comisia Europeană a cerut statelor membre să suspende autorizațiile pentru mai multe medicamente generice care nu respectă standardele. Printre acestea se numără peste 45 de medicamente autorizate în România, conform News.ro. În acord cu statele membre ale Uniunii Europene (UE) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea