Rămâi conectat

Actualitate

Transporturi ilegale de mere și conopidă confiscate de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Controalele în trafic efectuate cu ocazia acţiunii ”Alba în siguranță” au fost cu ghinion pentru doi transportatori care au rămas fără marfă după ce polițiștii au stabilit că aceasta nu este însoțită de documente legale.

Astfel, vineri după-amiază, pe DN 1, în zona localității Câlnic, echipajul mixt de poliție format din lucrători din cadrul Serviciului Rutier Alba și Serviciului Investigarea Fraudelor Alba a oprit în trafic pentru control un autoturism condus de Mircea M. (35 de ani), domiciliat în orașul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, care transporta 154 kg mere, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

În aceeași zonă, la ora 19.15, a fost oprit în trafic pentru control autoturism condus de F.I.A., domiciliat în localitatea Launele de Sus, județul Argeș care transporta 2.510 kg conopidă, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

Ambii șoferi au fost amendați cu câte 1.000 de lei iar marfa le-a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea