Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transportatorul Voltrans solicită majorarea tarifelor de călătorie pe zona Sebeș, începând cu 1 martie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea de transport „Voltrans”, care efectuează serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pe mai multe rute din județul Alba a solicitat Consiliului Județean majorarea tarifelor de călătorie, motivând necesitatea acestei măsuri cu creşterea cheltuielilor la carburanţi, piese de schimb, anvelope.

Tarifele propuse începând cu data de 1 martie 2014 presupun majorări cuprinse între 12,5 și 20%, în funcție de distanța parcursă, față de tarifele actuale majorate ultima dată în februarie 2012.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Decizia privind majorarea tarifelor pe rutele preentate mai jos, va aparține consilierilor județeni care vor supune votului, joi, 27 februarie, un proiect de hotărâre în acest sens.

Rutele operatorului de transport “Voltrans”:

Sebeş – Şugag – Tău; Sebeş – Săsciori – Dobra; Sebeş – Şugag; Sebeş – Laz – Căpâlna; Sebeş – Săsciori – Loman: Sebeş – Răchita; Sebeş – Pianu de Sus – Strungari; Sebeş – Sibişeni – Pianu de Sus; Sebeş – Cut; Sebeş – Şpring – Roşia de Secaş; Sebeş – Cunţa – Doştat; Sebeş – Şpring – Ohaba: Sebeş – Şpring – Vingard; Sebeş – Câlnic – Gârbova; Sebeş – Gârbova – Cărpiniş: Sebeş – Câlnic Deal.

Voltrans tarife propunere

Potrivit raportului de specialitate al CJ Alba, “documentaţia prezentată de către operatorul de transport rutier atestă creşterea cheltuielilor specifice serviciului, in perioada martie 2012-ianuarie 2014, la carburanţi, amortizoare, piese de schimb, anvelope şi acumulatori. O pondere insemnată o au cheltuielile cu taxe/ impozite şi autorizaţii şi cele generate de creşterea salariului minim brut pe economie cu 21,43% in perioada analizată. Shimbările majore in structura costurilor necesită recalcularea tarifelor existente, creşterea acestora fiind mai mare decat evoluţia indicelui lunar al preţurilor de consum la categoria servicii, in perioada martie 2012-decembrie 2013, care a fost de 106,42%, conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea