Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Transport ilegal de plumb depistat de polițiștii rutieri din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 4 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit, pe Calea Moților din Alba Iulia, un autoturism condus de D.R., un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma controlului efectuat de poliţişti, în autoturism au fost găsite 24 de lingouri de plumb, cu o cantitate de 464 kg, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de D.R. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 iar întreaga cantitate de plumb a fost ridicată în vederea confiscării.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, care s–a desfăşurat la Alba Iulia, la Baza Sportivă Constructorul în perioada 20–26 mai, şi–a desemnat câştigătorii. La evenimentul sportiv organizat de specialiștii Secției Educație Fizică Militară din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea