Rămâi conectat

Curier Județean

Transport ilegal de lemne, confiscat de polițiștii din Sebeș – șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, sprijiniţi de cei din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalităţii Economice Sebeş, în timp ce desfăşurau activităţi conform Planului de Acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au identificat pe strada Industriilor, din municipiul Sebeş, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, ansamblu condus de A.P., de 29 ani, din judeţul Sibiu.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 54, m3 material lemnos de esenţă molid care nu corespundea din punct cantitativ cu datele înscrise în avizele de însoţire a materialului lemnos, în urma cubajului rezultând diferenţa de 12 m3 material lemnos.

Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei, fiind luată totodată măsură complementară a ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş. (Z.U.)

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea