Rămâi conectat

Actualitate

Transport ilegal de lemn de stejar depistat în trafic de polițiștii din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, la ora 21.15, poliţiştii din Vințu de Jos au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Principala din comuna Blandiana de către F.N., de 49 ani, domiciliat în oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că autoutilitara era încărcată cu  4 metri steri (2,5 metri cubi) material lemnos de esență stejar, pentru care F.N. nu a putut să prezinte documente de proveniență și transport.

Faţă de F.N. s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform  art. 19, alin.1, lit. b din Legea nr.171/2010, iar ca măsură complementară materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi lăsat în custodie Ocolului Silvic Valea Ampoiului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Servicii medicale pentru terapia durerii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Servicii medicale pentru terapia durerii Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății va fi modificată potrivit proiectului de lege adoptat în această săptămână în Camera Deputaților, urmând să fie introdus un nou drept al pacientului asigurat în sistemul medical de stat – acela de a primi servicii medicale pentru terapia durerii. Serviciile medicale pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea