Rămâi conectat

Curier Județean

Transport ilegal de bușteni depistat de polițiștii din Mogoș – șoferul s-a ales cu amendă iar materialul lemnos a fost confiscat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, joi, în cadrul planului de acţiune “Scutul Pădurii 2015”, poliţişti din Mogoş au oprit pentru control, pe DJ 107I, o autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de Aurel B., de 25 de ani, din oraşul Abrud.

În urma verificării legalităţii transportului s-a constatat că șoferul nu deţinea documente legale necesare, fapt pentru care s-a procedat la confiscarea cantităţii de 14 m.c. de buşteni, esenţă răşinoase.

Faţă de Aurel B. s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, lit. b din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea