Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transport ecologic la Cugir: Licitație de peste 2.2 milioane de lei pentru biciclete electrice, stații și sistem bike-sharing

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transport ecologic la Cugir: Licitație de peste 2.2 milioane de lei pentru biciclete electrice, stații și sistem bike-sharing

Primăria orașului Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția de biciclete electrice și standuri de biciclete în cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în oraşul Cugir bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 2.220.066,67 lei, fără TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Produse solicitate

1. Statii pentru biciclete – 7
2. Biciclete electrice -70
3. Centru de date si operare, cu operator uman -1
4. Licenta platforma de instalare, configurare si punere in functiune sistem bike-sharing – 1

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor

  • Creșterea mobilității și accesibilității echitabile în orașul Cugir prin dezvoltarea unui sistem de transport public de călători atractiv și eficient.
    Reducerea timpului de călătorie și a timpului de intervenție în caz de accident, prin dezvoltarea și implementarea unui sistem modem de management al traficului pentru transportul public de călători.
  • Asigurarea unui control complet și complex asupra achiziției și utilizării de bilete și abonamente pentru mijloacele de transport persoane în UAT Cugir, prin crearea unui sistem integrat de tip „e- ticketing”.
  • Creșterea accesibilității utilizatorilor de biciclete la funcțiile orașului Cugir și îmbunătățirea securității și a percepției securității în deplasarea pe bicicletă, prin crearea unei rețele coerente de piste si trasee pentru biciclete si crearea unui sistem de tip „bike-sharing”.
  • Creșterea accesibilității pietonilor prin reabilitarea și extinderea de trotuare.

Stațiile de biciclete trebuie sa fie automatizate, cu sistem de adocare modular pe baza de tronson cu piesa de andocare rigida montata in partea frontala superioara a bicicletei. Stațiile trebuie sa fie dotate corespunzător pentru a permite comunicarea si sincronizarea cu sistemul de e- ticketing, precum si a asigura funcțiile necesare de informare si management al bicicletelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea