Rămâi conectat

Curier Județean

Transilvania Nuts reprezintă România la Târgul BIOFACH Nuremberg, cel mai mare eveniment expozițional din Europa destinat produselor bio

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transilvania Nuts, unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România, participă, în perioada 12 – 15 februarie 2020, la Nuremberg, la Târgul BIOFACH 2020 de produse alimentare ecologice și BIO. Evenimentul expozițional reunește în fiecare an companii importante din industria alimentară care oferă produse ecologice și BIO/organice, fiind cel mai mare târg de profil din Europa cu peste 50.000 de vizitatori. Compania românească va prezenta gama de produse BIO formată atât din nucă în coajă, cât și miez de nucă vrac și ambalat.

„BIOFACH 2020 este un eveniment important pentru Transilvania Nuts în cadrul căruia arătăm consumatorilor de pe piața europeană calitatea produselor noastre. De la selectarea materiei prime, până la livrarea produsului către client, noi respectăm cele mai înalte standarde de calitate. Întreg procesul de producție respectă normele internaționale de siguranță alimentară, iar obiectivul nostru principal este de a oferi clienților produse sigure și de calitate.

Standardele impuse în procesul tehnologic de procesare a miezului de nucă sunt garantate de o serie de certificări internaționale. Prin toate acestea Transilvania Nuts nu este doar un brand care se dezvoltă serios, ci și un adevărat standard de calitate în România și la nivel mondial în procesarea nucii, folosind noile tehnologii”, a spus Alexandru Chiric, managerul general al companiei Transilvania Nuts.

Transilvania Nuts comercializează nucă în coajă, un produs atent cules și selectat astfel încât să respecte standardele de calitate și exigența clienților. De asemenea prin tehnologie de ultimă oră procesează și macină miezul de nucă pentru produse de diferite granulații (2-4 mm / 0-5 mm). Miezul de nucă este comercializat vrac sau ambalat în caserole, în atmosferă protectoare ce previne râncezirea și păstrează gustul proaspăt. Convențională sau organică (BIO), nuca produsă de Transilvania Nuts păstrează gustul, aroma și calitatea.

Târgul BIOFACH de la Nuremberg este cel mai mare eveniment expozițional din Europa destinat companiilor din industria alimentară care oferă produse ecologice și BIO/ organice. În fiecare an târgul reunește peste 3.000 de expozanți din aproape 100 de țări.
Detalii despre zona în care se va regăsi standul Transilvania Nuts puteți afla accesând linkul oficial al BIOFACH 2020:
https://www.biofach.de/en/ausstellerprodukte/bio20/exhibitor-64640705/sc-transilvania-nuts-srl

Despre Transilvania Nuts

Povestea noastră începe în inima Transilvaniei, acolo unde se produc nucile cu gustul autentic și bun. Înființată în anul 2014, Transilvania Nuts este o companie cu capital integral românesc, care a devenit unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România. Strategia noastră este să creștem din ce în ce mai mult și să ne extindem atât pe plan național, cât și internațional. Produsele noastre ajung deja în 26 de țări din Europa și Asia, iar datorită seriozității de care dăm dovadă și calității produselor suntem în continuă extindere în întreaga lume. Transilvania Nuts procesează anual peste 5.000 de tone de nuci. Nuca este procesată prin cel mai modern sistem tehnologic, folosind utilaje de sortare optică menite să identifice orice defect al produsului și să înlăture materiile străine.

De la înființare și până în prezent, am investit peste 5 milioane de euro în tehnologii moderne care ne-au crescut eficiența, dar mai ales calitatea produselor noastre. Peste 4 milioane de euro, dintre care aproape un sfert fonduri europene, am investit în cea mai modernă fabrică de procesare a nucii din România, unitate construită la Ciugud, în județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea