Ziarul Unirea

Traian Băsescu propune ca dezbaterea dintre Ponta și Iohannis să aibă loc la Cotroceni. Ce spun candidații

Traian Basescu la Alba Iulia01Președintele Traian Băsescu consideră că locul optim pentru o dezbatere electorală între Victor Ponta și Klaus Iohannis este Palatul Cotroceni. Propunerea președintelui nu a rămas fără reacții din partea contracandidaților:

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seară, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să stea mai departe de campania electorală, susţinând că, dacă vrea, Klaus Iohannis poate veni împreună cu şeful statului la cele patru dezbateri, de luni, marţi, miercuri şi joi, propuse de PSD.

ELIT

”Nu apreciez faptul că domnul preşedinte Băsescu continuă să se implice în campania electorală. Înţeleg că vrea să îl ajute pe domnul Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred totuşi că atât timp cât e preşedinte ar trebui să stea mai departe de campania electorală. Într-un fel însă lucrurile sau apele s-au despărţit, noi vom merge mai departe sub formula USL, eu, preşedinte, Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministru, dânşii sunt Klaus Iohannis, Traian Băsescu şi cei de la PDL şi, până la urmă, oamenii pot pe 16 noiembrie să ştie ce doresc: doresc să rămână ca şi până acum: Băsescu, Iohannis, PDL sau doresc să facem acea schimbare pe care USL a propus-o tot timpul. Deci, dacă domnul Iohannis vrea să vină împreună cu domnul Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marţi, miercuri, joi, e dreptul lor”, a declarat Ponta.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, referitor la o posibilă dezbatere între el şi Victor Ponta la Cotroceni, că acest lucru îl „vor decide echipele în negociere”, adăugând că întâlnirea trebuie să aibă loc „oriunde este o platformă publică, independentă”.

„Mi se pare că o dezbatere poate să fie oriunde este o platformă publică, independentă, accesibilă celor doi candidaţi şi întregii media. Orice se poate negocia dacă sunt satisfăcute aceste condiţii. O să rog echipa mea să continue negocierile şi sper că nu se vor termina prin declaraţii mincinoase dintr-o parte, nu din partea echipei mele”, a spus Iohannis.

Sursa Mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

io 8 noiembrie 2014 at 21:27

O dezbatere la Cotroceni este bine primita de public. Io am o propunere: Moderator sa fie Clement Negrut. Dumnealui le are bine cu fotbalul !

Dr. Jivago 9 noiembrie 2014 at 7:37

Cotroceniul at trebui mai întîi să fie asanat, el este astăzi acut infectat cu băsism. Deci nu este recomandat ca viitorul preşedinte, oricare ar fi el, să pătrundă în acel spaţiu, înainte de acea asanare, altfel, cum ziceam, s-ar infecta cu băsism, adică : prostie (cît cuprinde).

Petru 9 noiembrie 2014 at 13:49

Mergeti cu pace si spuneti lui Iohanis al vostru ca noi ne aparam pamantul si patria cu rugaciuni Ortodoxe si sa ne dea pace si linistea de care avem nevoie cu Victor Ponta in fruntea Romaniei !

G 10 noiembrie 2014 at 0:00

Ma prostule taci cu ortodicsii tai cu tot! Nu mai implica biserica in politica! Comunistilor flamanzi de pomeni rlectorale! La munca nu la cersit! Nerusinatilor!

G 10 noiembrie 2014 at 0:05

Ai invatat si tu o poezie mai „copy-paste”si o repeti la toate articolele! Desteptarea romani, din somnul cel de comunism! Vrem sa prosperam nu sa regresam! Tara este a tinerilor care vor sa munceasca si nu au loc de besinosii comunisti! De unde vreti mariri de salarii si pensii daca nu sunt bani? Vise copii! Revolutia din 2014 e pe drum!

Comentariile sunt oprite