Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu propune ca dezbaterea dintre Ponta și Iohannis să aibă loc la Cotroceni. Ce spun candidații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traian Basescu la Alba Iulia01Președintele Traian Băsescu consideră că locul optim pentru o dezbatere electorală între Victor Ponta și Klaus Iohannis este Palatul Cotroceni. Propunerea președintelui nu a rămas fără reacții din partea contracandidaților:

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seară, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să stea mai departe de campania electorală, susţinând că, dacă vrea, Klaus Iohannis poate veni împreună cu şeful statului la cele patru dezbateri, de luni, marţi, miercuri şi joi, propuse de PSD.

”Nu apreciez faptul că domnul preşedinte Băsescu continuă să se implice în campania electorală. Înţeleg că vrea să îl ajute pe domnul Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred totuşi că atât timp cât e preşedinte ar trebui să stea mai departe de campania electorală. Într-un fel însă lucrurile sau apele s-au despărţit, noi vom merge mai departe sub formula USL, eu, preşedinte, Călin Popescu Tăriceanu, prim-ministru, dânşii sunt Klaus Iohannis, Traian Băsescu şi cei de la PDL şi, până la urmă, oamenii pot pe 16 noiembrie să ştie ce doresc: doresc să rămână ca şi până acum: Băsescu, Iohannis, PDL sau doresc să facem acea schimbare pe care USL a propus-o tot timpul. Deci, dacă domnul Iohannis vrea să vină împreună cu domnul Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marţi, miercuri, joi, e dreptul lor”, a declarat Ponta.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, referitor la o posibilă dezbatere între el şi Victor Ponta la Cotroceni, că acest lucru îl „vor decide echipele în negociere”, adăugând că întâlnirea trebuie să aibă loc „oriunde este o platformă publică, independentă”.

„Mi se pare că o dezbatere poate să fie oriunde este o platformă publică, independentă, accesibilă celor doi candidaţi şi întregii media. Orice se poate negocia dacă sunt satisfăcute aceste condiţii. O să rog echipa mea să continue negocierile şi sper că nu se vor termina prin declaraţii mincinoase dintr-o parte, nu din partea echipei mele”, a spus Iohannis.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea