Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Traian Băsescu: Ponta s-a încurcat ca un adolescent, se afla pentru prima dată cu întrebările presei legate de buget

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Traian Băsescu a vorbit în această seară, de la Palatul Cotroceni despre relaţia cu premierul Victor Ponta care nu pare a fi una tocmai bună. „Dacă premierul vrea să colaboreze cu mine, să respecte legea. Dacă tu ca prim-ministru nu respecţi legea, degeaba ai o majoritate de 72%”, au fost cuvintele preşedintelui.

„Totul porneşte de la conferinţa de presă ţinută de premier vineri. A fost la înălţimea funcţiei, a reuşit să se încurce ca un adolescent, se afla pentru prima dată cu întrebările presei legate de buget. Îl voi cita pe premier precum pe un clasic: la un moment dat premierul afirmă că am contestat la CC OUG 26 pe 2013 prin care limitam veniturile companiilor cu capital majoritar de stat”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a amintit şi de controversatul doctorat suspectat de plagiat al lui Victor Ponta

„Premierul dă dovadă de incapacitatea de a respecta legile ţării şi Constituţia şi de incapacitatea de a face diferenţa între doua intervenţii la CC. Ăsta-i ghinionul când obţii doctoratul fără să ştii ce scrie în el, nici măcar jurist bun nu poţi să fii”, a mai spus Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea