Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu nu semnează numirile noilor miniștri: ”Cea mai rapidă soluţie este asumarea răspunderii pe un nou program de guvernare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BasescuPreşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, după ce s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta, că va respecta deciziile anterioare ale Curții Constituţionale şi că va numi miniştrii noului Guvern când condiţiile vor fi îndeplinite.

Întâlnirea celor doi vine în contextul în care plenul Parlamentului a validat Guvernul Ponta III, cu 346 de voturi pentru şi 192 de voturi împotrivă.

Voi respecta deciziile anterioare ale CCR și voi numi toți miniştri în momentul în care condițiile vor fi îndeplinite (…) Ceea ce eu am solicitat este să existe un program de guvernare care să reflecte noua realitate politică a guvernului și protocoalele convenite între partenerii din noua majoritate (…) Vă asigur că, în momentul în care programul de guvernare ar fi asumat, nu voi ezita să semnez decretele de instalare a noilor miniștri”, a declarat șeful statului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea