Rămâi conectat

Actualitate

Traian Băsescu a răbufnit la adresa moderatorului Realitatea Plus, Laurențiu Botin: ‘Marș, mă, documentează-te!’

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Traian Băsescu a răbufnit la adresa moderatorului Realitatea Plus, Laurențiu Botin: ‘Marș, mă, documentează-te!’

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a intrat iarăşi în război cu presa, după moartea şocantă a afaceristului şi politicianului Dumitru Puzdrea.


De numele lui Dumitru Puzdrea se leagă mai multe controverse în domeniul imobiliar. Se pare că recent s-a redeschis şi dosarul în care Traian Băsescu, în calitate de primar al Capitalei, i-ar fi retrocedat lui Puzdrea un teren de peste 40.000 de metri pătrați lângă Piaţa Presei Libere, unde afaceristul şi-a ridicat complexul comercial Flora.

De cealaltă parte, Traian Băsescu afirmă că nu a fost niciodată prieten cu Dumitru Puzdrea şi, mai mult, terenurile de pe moșia Băneasa-Dămăroaia nu au fost retrocedate de către Primăria Capitalei către Puzdrea sau urmașii săi.

„Terenul pe care a construit domnul Puzdrea nu are nicio legatură cu vreo retrocedare semnată de primarul Traian Băsescu (…) Eu nu am avut nicio treabă cu Puzdrea, nu a avut loc nicio restituire către el sau urmașii săi”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Vizibil deranjat de întrebările moderatorului Realitatea Plus, Laurențiu Botin, Traian Băsescu i-a recomandat să se documenteze și a încheiat prin a-i spune: „Marș, mă!”.

„Domnu’ Botin, dați-mi voie ca după această intervenție să vă spun ‘Marș, mă!’, că asta este sloganul vostru”, a spus Traian Băsescu.

Botin a reacționat: „Domnu’ Băsescu, cu tot respectul, chiar încercați să porniți ce? Sunteți un om gregar, intrați și jigniți în mod dirtect”.

„Voi ne jigniți în fiecare seară cu ‘Marș, mă!’”, a răspuns Băsescu.

„Am crezut că apreciați un jurnalist. Sloganul nostru este ‘Marș, mă!’”, a replicat Botin.

” ‘Marș, mă!’, tu!”, a încheiat Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea