Rămâi conectat

Actualitate

Tragedie în comuna Săsciori. Un bărbat de 37 de ani din Laz a fost găsit decedat. Cauza probabilă, incendiu în locuință

Alexandra Mates

Publicat

în

politia_nu_treceti_48959400_470759001Un bărbat de aproximativ 37 de ani a fost găsit decedat, duminică, în jurul orei 14.00, în localitatea Laz din comuna Săsciori. Polițiștii suspectează că este vorba despre un incendiu în locuință.

La fața locului s-au deplasat, pentru a efectua cercetări, echipaje de poliție și pompieri.

”Garda Sebeș intervine, în cooperare cu IPJ Alba, pentru cercetare cauză incendiu izbucnit ieri (n.a. / sâmbătă)  la o casă în localitatea Laz. Un bărbat a fost găsit decedat”, transmite ISU Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul, care locuia singur într-o încăpere, a fost găsit decedat duminică la prânz, de sora sa, prezentând mai multe arsuri. ”El locuia singur într-o încăpere, iar familia era în altă casă, peste curte. La ora aceasta polițiștii fac cercetări”, a declarat ofițerul de serviciu al IPJ Aba.

Potrivit ISU Alba, incendiul a avut loc doar în camera unde locuia bărbatul. ”Sâmbătă a decedat, iar astăzi a fost găsit. Incendiul nu a fost anunțat prin 112. Acum se fac cercetări și nu știm, deocamdată, cauzele izbucnirii acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu.

UPDATE ISU Alba: Garda de intervenție Sebeș, în cooperare cu un echipaj de la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, au fost solicitați să intervină duminică, în loc. Laz, com. Săsciori, pentru a cerceta cauza probabilă a unui incendiu, care s-a produs și s-a dezvoltat în noaptea de 07 spre 08 ianuarie 2017.

În urma acestui incendiu, o persoană și-a pierdut viața, proprietarul casei V.G. de 37 de ani. Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de intervenție. În urma cercetării, s-a stabilit ca și cauză probabilă de incendiu fumatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea