Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tragedie în Alba Iulia – Un tânăr de 26 de ani a fost găsit spânzurat în locuință

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

M.S.,  un tânăr de 26 de ani a fost găsit spânzurat, luni dimineața, în apartamentul în care locuia – pe str. Gladiolelor din Alba Iulia.

IPJ Alba a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs decesul. Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Potrivit reprezentantului IPJ Alba, tânărul a lăsat un bilet de adio în care își lua rămas bun de la familie, prieteni și colegi. De asemenea acesta și-a motivat gestul făcând referire la încheierea unei relații de prietenie pe care a avut-o cu o fată.

Vecinii spun despre tânăr că era liniștit și respectuos. Se pare că acesta era din Oarda și locuia cu chirie în blocul respectiv de aproximativ o jumătate de an și a fost văzut venind acasă împreună cu prietena lui până săptămâna trecută.

Trupul lui M.S. a fost găsit de mama sa care a alertat imediat poliția.

UPDATE 2: ”Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, ieri, 14 aprilie a.c., ora 09.50, cu privire la faptul că în incinta unui imobil situat pe strada Gladiolelor din Alba Iulia a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. Echipa de cercetare deplasata la fata locului a identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Mihai S., de 26 de ani, din Alba Iulia. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a tânărului de „nota 20”, membru al galeriei CSU Alba Iulia, care s-a sinucis din dragoste


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea