Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

TRAGEDIA de ieri din Alba Iulia: O mașină de gunoi a lovit un bărbat, pe Bulevardul Ferdinand. Acesta și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRAGEDIA de ieri din Alba Iulia: O mașină de gunoi a lovit un bărbat, pe Bulevardul Ferdinand. Acesta și-a pierdut viața

O tragedie a avut loc ieri, în jurul orei 15.00, pe Bulevardul Ferdinand din municipiul Alba Iulia, când un bărbat în vârstă de 57 de ani a pierdut viața după ce a fost acroșat de o autoutilitară de salubritate condusă de un bărbat de 32 de ani din municipiul Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, evenimentul tragic s-a produs în timp ce bărbatul de 32 de ani conducea autoutilitara pe Bulevardul Ferdinand. Într-un moment de neatenție, șoferul a efectuat o manevră de mers înapoi și, din nefericire, l-a acroșat pe pietonul în vârstă de 57 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Din păcate, impactul a fost devastator, iar pietonul a suferit răni atât de grave încât echipajele medicale chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta a fost declarat decedat la scurt timp după accident.

Conducătorul autoutilitarei de salubritate a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool înainte de accident.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului. Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar autoritățile vor analiza toate probele și declarațiile martorilor pentru a stabili responsabilitatea în acest caz tragic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea