Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

TOP 3 jocuri de masă populare în offline, pe care merită să le încerci și online! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Există numeroase dovezi care atestă faptul că jocurile de noroc se află în viața oamenilor de mii de ani. Unele versiuni au fost modificate destul de puțin, regulamentul lor fiind aproape identic cu cel de acum câteva sute de ani. Fiecare în parte are o scurtă sau lungă istorie fascinantă, deși în cazul anumitor jocuri, ea nu este foarte bine conturată, încă fiind dezbătute câteva date istorice.

Așa cum jocurile de noroc au fost aduse până în ziua de astăzi, fie ele modificate sau nu, așa urmează să fie păstrate și poate îmbunătățite în următorii ani. Primul pas în acest sens, a fost crearea lor digitală, adică transpunerea lor în versiuni pentru cazinourile online.

În ziua de astăzi, majoritatea jocurilor de noroc se regăsesc și în portofoliul anumitor operatori virtuali, având una sau mai multe versiuni disponibile. În cazul jocurilor de masă, gamblerii tind să aleagă predominant mesele de Ruletă, Poker sau Blackjack, deși există multe alte opțiuni interesante.

Dacă vrei să ieși puțin din rutină, să testezi online un joc pe care nu l-ai încercat decât în realitate, iată câteva recomandări!

Baccarat

Asemănător cu jocul de Blackjack, Baccarat este la rândul său, o alegere des făcută de persoanele care sunt în căutare de o sursă constantă de adrenalină. În esență, scopul tău este de a ghici cine va avea mâna “norocoasă”, adică tu sau dealer-ul, ori dacă va fi remiză.

Regulamentul nu este la fel de complex ca la Poker, însă nici la fel de simplu ca la păcănele. Pentru a descoperi tehnici pe care să le aplici eficient, consultă mini-ghidul pentru Baccarat joc și exersează cât mai mult, pe sume cât mai mici. Ține cont de faptul că inițial, acest joc are origini asiatice, fiind considerat că are șanse de câștig excelente, chiar dacă se bazează exclusiv pe noroc, nu și pe aptitudinile jucătorului.

Craps

Cunocut în România și ca “Barbut”, jocul a avut o popularitate crescută, ce s-a menținut până în ziua de astăzi. De-a lungul anilor, atât la noi în țară, cât și în străinătate, acest joc a fost interzis, fiind legalizat nu de foarte mult timp.

Participanții vor plasa un pariu pentru rezultatul pe care-l vor avea cele două zaruri aruncate. În funcție de mediul unde îl joci, dar și de mizele implicate, vei putea auzi de diferiți termeni specifici folosiți. În cazinourile legale, unde și este recomandat să-ți desfășori activitatea pentru a nu întâmpina situații neplăcute, experiența va fi cu mult mai plăcută. Într-un mediu sigur, vor fi respectate regulile oficiale, de bază, iar dacă stelele ți s-au aliniat, te vei putea bucura și de câștiguri.

Spre deosebire de Baccarat, jocul de Craps are un regulament puțin mai lung, datorită posibilelor pariuri care pot fi puse. Cu toate acestea, nu este nevoie de prea mult timp pentru a-l înțelege, poate doar de câteva runde de acomodare, pe mize cât mai mici.

Remy

Jocul de “remy”, “rummy”, este unul palpitant, în care norocul se îmbină destul de armonios cu aptitudinile participanților și experiența lor. Există mai multe versiuni ale acestuia, precum Gin sau Canasta, dar și altele, ce implică inclusiv alte piese de joc.

Este considerat că jocul de bază a fost creat și popularizat în secolul al XIX-lea, unele păreri fiind că a fost făcut public în 1890 în Mexic, altele că a apărut în Asia, mai exact în China, și că este o versiune derivată a jocului Mahjong. Pe de altă parte, se consideră că Remy așa cum este jucat astăzi, a fost creat oficial în 1909.

Odată ce te-ai obișnuit cu regulamentul, vei îndrăgi jocul deoarece îți pune la încercare creativitatea și îți solicită din plin capacitatea de a improviza, fără să îți lași emoțiile “la vedere”, aproape ca la Poker.

Indiferent unde și cum alegi să te distrezi, informează-te din timp asupra regulilor de joc. Consultă și câteva sisteme sau strategii aplicate de jucătorii de top, având grijă ca invetițiile pe care le faci să fie modifice, la fiecare sesiune!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea