Ziarul Unirea

Toamnă cugireană cu „Zadar”, însă… ne-zadarnică!

Pentru trupa „Zadar”, din Alba Iulia, această vară a fost extrem de  fructuoasă,chiar dacă ar fi să luăm în considerare doar succesul pe care tinerii albaiulienil-au repurtat, ca invitaţi la „Stufstock 2011”, după ce, în prealabil, seclasaseră multă vreme pe primul loc într-un top german de referinţă.

Şi iată că succesele au continuat în această toamnă prelungită. Astfel, ei au marcat cu un concert închiderea (doar pe perioada sezonului rece, nu vă alarmaţi!), a terasei Art Cafe, din Cetate, iar în weekendul ce urmează se pare că vor concerta la poalele Drăganei, în cadrul festivalului „Toamna cugireană”. Suntem siguri că „ne-zadarnicii” noştri prieteni (Dan Tudor, Alex Ciorogar, Laur Făgădar, Valentin Andronache şi Ovidiu Pârjol) se vorprezenta şi acolo la înălţime, cum au făcut-o la Art Cafe, unde au vândut peste 160 de bilete, başca le-au intrat prietenii „moca”.

ELIT

Sponsorii tinerilor albaiulieni au fost: av. Ovidiu Jidveian şi Bogdan Medrea (pentru Stufstock) şi Florin Roman, Crama „Oprişor”, ing. Ioan Bolog şi Cătălin Cădan, pentru concertul de la Art Cafe.

Pentru a realiza şi dumneavoastră succesul pe care l-au repurtat, redăm mai jos câteva opinii ale unor tineri ce au fost prezenţi laevenimentul de la Alba Iulia: „Sfârşitul perfect de vară şi cel mai bun concertdupă multă vreme…” (Vlad); „Alba Iulia avea nevoie de un eveniment caacesta. Pur şi simplu perfect!” (Raluca); „La cât mai multe concerte de genul acesta!” (Andrada); „Genul de concert perfect pentru un sfârşit de vară.Genul de oameni şi genul de muzică de care un oraş ca Alba Iulia are nevoie.Minunată ieşire din monotonie oferită de băieţii de la Zadar. Merită susţinere! La cât mai multe concerte!” (Rucs). Q.E.D.!  (I.H.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

emanuel 26 septembrie 2011 at 7:51

Care prieteni au intrat moca?

Comentariile sunt oprite