Rămâi conectat

Politică Administrație

TNL Alba Iulia a dus tradiția mai departe! Ora Pământului, marcată prin lansări de lampioane din Parcul Unirii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii Partidului Național Liberal au dus tradiția mai departe și au marcat, și în acest an, Ora Pământului, prin lansarea câtorva zeci sau chiar sute de lampioane din Parcul Unirii, de lângă fântâna arteziană.

Lansare de lampioane la Alba Iulia01Acțiunea din acest an s-a desfășurat în condiții puțin mai dificile, din cauza vremii nefavorabile, iar TNL-iștii au lansat singuri lampioane, spre deosebire de anii precedenți când împărțeau cetățenilor prezenți în zona Cetate. Manifestarea a avut ca și scop conștientizarea cetățenilor asupra riscurilor la care se expun dacă vor consuma prea multă energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul.

În cadrul proiectului Ora Pământului ideea principală este de a acorda 60 de minute pentru planetă, în acest interval de timp urmând a fi stinse becurile și a se deconecta aparatele electrocasnice de la sursele de energie; astfel se poate vorbi de o înţelegere mai clară a ideii că trebuie să păstrăm Pământul cât mai sănătos pentru generaţiile viitoare, au transmis organizatorii.

Acțiunea a fost onorată de aproximativ 30 de liberali. Ei au vrut să realizeze și o acțiune stradală de popularizare a Orei Pământului. Vremea nu le-a permis și înainte de lansarea lampioanelor au ales să bea o cafea, un suc, la cafeneaua Rosenthaler din Alba Iulia.

[nggallery id=212]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea