Rămâi conectat

Ştirea zilei

Titularizare 2023, în ALBA: Lista posturilor a fost actualizată, pe EDU.RO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Titularizare 2023, în ALBA: Lista posturilor a fost actualizată, pe EDU.RO

Actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate a avut loc pe data de 31 iulie, în urma finalizării ședințelor de repartizare care au început săptămâna trecută.

CLICK PENTRU: Lista Posturi actualizate Județul Alba

În zilele de 27 și 28 iulie, au avut loc ședințele de repartizare pentru candidații care au obținut peste nota 7 la examenul de Titularizare din anul 2023.

Procesul de emitere și comunicare a deciziilor de repartizare pe post/catedră este programat în intervalul 28 iulie – 25 august.

În cadrul ședinței din 17-18 august, vor fi repartizate posturile de suplinire prin contracte pe perioadă determinată. Această etapă este destinată candidaților care au obținut peste 7 la examenul de Titularizare din 2023, dar care fie nu au reușit să ocupe posturi titularizabile în ședința din 27 iulie, fie pentru disciplina lor nu au existat posturi titularizabile.

Pe 22-23 august, se va desfășura o altă ședință de repartizare pentru posturile de suplinire, tot prin contracte pe perioadă determinată. În aceste două zile, vor fi luați în considerare candidații care au obținut note sub 7 la examenul de Titularizare din 2023, candidații cu note peste 7 din ultimii 6 ani (2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017), cei cu note sub 7 din ultimii 3 ani (2022, 2021, 2020), precum și candidații cu a doua specializare, conform prevederilor din Anexa 18 a Metodologiei.

Aceste etape de repartizare asigură oportunități pentru candidații cu diverse rezultate la examenul de Titularizare, în vederea ocupării posturilor disponibile și asigurării necesarului de cadre didactice în sistemul de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea