Rămâi conectat

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2020: Examenul a fost amânat până la sfârșitul stării de alertă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat amânarea examenului de Titularizare 2020 până după starea de alertă. Această amânare este datorată social-democraților, care, au introdus un articol în baza căruia s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

„Examenul de titularizare a fost suspendat până la momentul suspendării stării de alertă. Cadrul legal impunea Ministerului Educației să ia această măsură. După cum bine se știe, prin legea nr. 55 a fost introdus de grupul parlamentar PSD un articol (27/3, n.r.), prin care s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

Asta a însemnat să suspendăm acest examen de titularizare pentru profesori, iar imediat ce va înceta starea de alertă și vom avea posibilitatea susținerii acestui examen, o să-l susținem”, a spus Anisie, la Realitatea Plus.

„Aș vrea totuși să spun că examenul pentru definitivare în învățământ rămâne valabil și se susține pe data de 22 iulie”, a adăugat ministrul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea