TITULARIZARE 2020: Examenul a fost amânat până la sfârșitul stării de alertă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat amânarea examenului de Titularizare 2020 până după starea de alertă. Această amânare este datorată social-democraților, care, au introdus un articol în baza căruia s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

„Examenul de titularizare a fost suspendat până la momentul suspendării stării de alertă. Cadrul legal impunea Ministerului Educației să ia această măsură. După cum bine se știe, prin legea nr. 55 a fost introdus de grupul parlamentar PSD un articol (27/3, n.r.), prin care s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

ELIT

Asta a însemnat să suspendăm acest examen de titularizare pentru profesori, iar imediat ce va înceta starea de alertă și vom avea posibilitatea susținerii acestui examen, o să-l susținem”, a spus Anisie, la Realitatea Plus.

„Aș vrea totuși să spun că examenul pentru definitivare în învățământ rămâne valabil și se susține pe data de 22 iulie”, a adăugat ministrul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419