Tinerii reținuți de polițiștii din Blaj, pentru fapte de furt calificat, vor fi cercetați în stare de arest preventiv

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cei 3 tineri reținuți de polițiștii din Blaj, pentru fapte de furt calificat, vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

Polițiștii din Blaj au reținut 3 tineri care sunt cercetați pentru 3 fapte de furt. Din cercetări a rezultat că ar fi pătruns, prin efracție, în case nelocuite din Crăciunelul de Jos de unde au furat electronice, electrocasnice și bijuterii dar și în curtea unui imobil din Blaj de unde ar fi furat motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 28 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, toți din Blaj, ca și persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte furt, sesizat poliției în perioada 19 februarie – 22 aprilie 2020.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Se pare că, în noaptea de 18/19 februarie, doi dintre ei, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Blaj și ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

În noaptea de 21/22 aprilie, unul dintre tinerii care a participat la primul furt, împreună cu un altul, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi deplasat, cu un autoturism, în localitatea Crăciunelul de Jos unde ar fi pătruns, prin efracție, în două case nelocuite și ar fi sustras aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii și scule, în valoare totală de 7.300 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate de polițiști au reușit să recupereze, în proporție de 75 %, bunurile sustrase.

Cei 3 tineri au fost prezentați în cursul zilei de azi, 29 aprilie, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj și vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419