Tinerii liberali din Alba Iulia promovează Ora Pământului

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Continuând o frumoasă tradiție care durează de câțiva ani, TNL Alba Iulia va realiza și anul acesta câteva importante acțiuni de ordin ecologic. Una dintre ele urmează a se desfășura săptămâna aceasta, iar organizatorii îi invită să li se alăture pe toți cei care doresc să se implice în acest tip de activități.

EarthHour KV 2016 Globe OOH A1 PortraitAstfel, sâmbătă, 19 martie a.c., de la ora 20.30, la fântana arteziană din parcul Cetate, va avea loc o acțiune de marcare a Orei Pământului. Este vorba de un eveniment anual, care este din ce în ce mai important și care are rolul de a-i conştientiza pe cetăţeni că este important să consume cât mai puţină energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul. Vor fi lansate 200 de lampioane cu scopul de a sensibiliza opinia publică cu privire la ideea principală a evenimentului Ora Pământului: fiecare dintre noi poate să acorde 60 de minute pentru planetă, în acest interval de timp urmând a fi stinse becurile și a se deconecta aparatele electrocasnice de la sursele de energie; astfel se poate vorbi de o înţelegere mai clară a ideii că trebuie să păstrăm Pământul cât mai sănătos pentru generaţiile viitoare.

La eveniment vor participa și lideri ai PNL Alba Iulia.

 

 

Prof. dr. Adrian SIMION,

Vicepreședinte TNL Alba

Coordonator T-Comunică TNL Alba

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

halbaiulian 18 martie 2016 at 10:19

O idee cât se poate de proasta.Cele 200 de lampioane oare nu poluează când cad ? le aduna tinerii liberali oare ? Nu era oare mai ok sa strângă ceva gunoaie din vreun parc ? Jalnica inițiativa din păcate.

Bogdan 18 martie 2016 at 15:34

Daca asta ai inteles tu ca si mesaj din toata actiunea aceasta, e clar … nu ai inteles mesajul

Din pacate o initiativa absolut inutila 18 martie 2016 at 15:36

E pacat ca atatia tineri isteti nu pricep ca o adevarata „ora a pamantului” ar fi fost daca n-ar fi circulat,de exemplu, cu masinile. Sau ar fi oprit centralele de apartament, focurile in teracote etc. A opri cateva becuri din functiune nu inseamna ca, cetrala electrica de la Mintia-Deva(care functioneaza pe baza de carbune) isi va opri activitatea si-si va reduce astfel emisiile poluante in atmosfera.Nici o centrala electrica pe gaz, petrol sau carbune nu va inceta sa functioneze, oricate ore ale pamantului se vor tine. Deci rezultat ZERO!

Comentariile sunt oprite