Rămâi conectat

Curier Județean

Tinerii de pe raza orașului Zlatna și din împrejurimi sunt invitați, marți, la ”întâlnirea tinerilor creștini”. FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia în parteneriat cu Parohiile de pe raza oraşului Zlatna şi Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” din Zlatna invită tinerii de pe raza oraşului Zlatna şi localităţile componente la Întâlnirea tinerilor creştini din zona Zlatna.

tineri crestini01

Acţiunea va avea loc marţi 5 iulie şi va debuta de la ora 10.00 cu o slujbă de Te-deum urmată de prelegerea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte!” susţinută de etnograful Petruţa Pop, la biserica parohiei Zlatna 1.

După acest moment tinerii participanţii se vor deplasa la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” unde vor fi antrenaţi, de către animatori socio-educativi, să cunoască educaţia non-formală în cadrul unor ateliere de dezvoltare personală.

tineri crestini02

Aceste ateliere au în vedere un proces de îmbunătăţire a propriei persoane: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă. După atelierele de animaţie, programul va continua cu un moment artistic al tinerilor şi cu masa de prânz. Acţiunea destinată tinerilor din zona Zlatna se bucură de susţinerea financiară a Consiliului local şi a Primăriei oraşului Zlatna.

tineri crestini03

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016 Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

Protopop,

Pr. Teofil Slevaş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea