Rămâi conectat

Actualitate

Tineri din Sibiu, Vâlcea și Olt condamnați de Tribunalul Alba pentru înșelăciune pe internet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorTribunalul Alba i-a condamnat în data de 20 ianuarie 2014 pe trei dintre inculpații într-un dosar de înșelăciune pe internet. Este vorba despre Vlăducu Costinel Alberto care a primit 2 ani de închisoare cu executare și Mîndrescu Viorel Cosmin şi Tudor Gheorghe Claudiu – 2 ani de închisoare cu suspendare.

Cei trei fac parte dintr-o grupare infracțională destructurată de DIICOT Alba în 2009, formată din 11 persoane. Ceilalți inculpați în dosar sunt: Giura Gheorghe; Gheorghe Petre Iulian; Nedelcu Mihai; Andrei Alexandru Marius; Constantinescu Mihai Alin; Mătuşescu Cristian; Mehedinţu Constantin Adrian; Stoica Iulian – tineri cu vârste între 23 și 32 de ani din Sibiu, Vâlcea și Olt.

Procurorii au stabilit că aceștia au înșelat zeci de persoane din străinătate prin postarea de anunțuri false pe un site de vânzări pe internet. Prejudiciul creat depășește 80.000 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea