Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri de 17 și 21 de ani din Alba Iulia reținuți de polițiști după ce au tâlhărit o femeie în plină stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 30 octombrie 2014, o femeie de 24 de ani a sesizat Poliția municipiului Alba Iulia că, în timp ce se deplasa pe Bd-ul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, două persoane necunoscute i-au sustras geanta în care avea acte şi bani.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei în cadrul căreia au stabilit semnalmentele şi modul de acţiune al făptuitorilor precum şi prejudiciul cauzat prin infracţiune  estimat de victimă la 200 lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal care a fost iniţial înregistrat în evidenţa dosarelor cu autori neidentificaţi şi, pe baza datelor şi informaţiilor oferite de victimă coroborate cu datele obţinute cu ocazia cercetării locului faptei şi în urma activităţilor investigative efectuate, la data de 04.12.2014 poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea lui C.I.I. de 17 ani şi Z.I.G. de 21 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, bănuite de comiterea infracţiunii descrise.

La data de 04.12.2014, pe baza probatoriului administrat poliţiştii au emis pe numele celor două persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pedepsită de art.234 alin. 1 lit. d din Codul penal, Ordonanță de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 05.12. 2014, C.I.I. şi Z.I.G. au fost prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere in mișcare a acțiunii penale si luarea măsurii arestării preventive.

Faţă de Z.I.G. s-a dispus cercetarea în stare de libertate, iar cu privire la C.I.I. procurorii au promovat propunerea poliţiştilor şi l-au prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul Un tânăr alcoolizat din Dolj a fost REȚINUT de polițiștii din Alba după ce a rănit un bărbat din Șibot, cu cuțitul, în timpul unui scandal.  Citește și: Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea