Rămâi conectat

Actualitate

Tineri albaiulieni suspecți de furt din locuință – la percheziție s-au găsit plicuri cu urme de etnobotanice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma activităților specifice de cercetare efectuate într-un dosar penal privind un furt din locuinţă, comis în data de 29-31 august a.c., înregistrat în evidenţe cu autori necunoscuţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au reușit identificarea principalilor suspecţi ca fiind Cristian L.F de 25 de ani şi Alexandru P.D. de 23 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor poliţiştii au efectuat, la domiciliile acestora, percheziţii domiciliare. Cu această ocazie  la domiciliul suspectului  Alexandru P.D. s-au găsit şi ridicat mai multe pliculeţe goale în care ar fi putut fi ambalate substanțe și/sau produse cu efecte psihoactive, dăunătoare sănătății (etnobotanice).

În continuare, faţă de suspecţi se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a suspecţilor şi împrejurările comiterii faptelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea