// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Țigările electronice ar putea fi interzise în spațiul public – Proiect

Potrivit unui nou proiect de lege în Senat țigările electronice ar putea fi interzise în spațiul public, după modelul țigărilor clasice. Deja comisia de sănătate a luat în discuție proiectul. În opinia specialiştilor, ţigările electronice devin tot mai folosite inclusiv de adolescenţi.

Cristian Ghica, senator USR: Această inițiativă a fost în Comisia de drepturile omului, acolo a primit aviz negativ. Comisia de sănătate nu s-a terminat, aștept și eu cu interes votul. Pare că se inclină tot către raport negativ.

-De ce primit negativ la drepturile omului?

-Eu cred că această lege are un puternic caracter preventiv și, din acest motiv, am spus că e foarte important în primă fază să interzicem, de fapt nu să interzicem, ci să asimilăm țigările cu tutun încălzit și cele electronice celor obișnuite și să nu mai fie permis să se folosească în spații publice închise.

Deci nu e vorba de interzicere, ci de asimilarea lor cu cele obișnuite. Dacă iese azi raportul la sănătate, inițiativa va merge la vot. Dar decizională este Camera Deputaților.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Țigările electronice ar putea fi interzise în spațiul public – Proiect

  1. mizeria 19.09.2018 la 20:19

    Niste smecheri cu bani furati pirn neplata taxelor, cred ca astfel de droguri ii fac mai destepteti si mai frumosi ! Astfel de droguri de doi lei nu sunt decat niste SMECHERII !!!

  2. David 24.09.2018 la 15:39

    iqos ul este cea mai buna varianta. S a demonstrat asta si eu am simtit diferenta de cand il folosesc. E mai bun si decat tigarile clasice si decat cele electronice