Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Tiberiu Polgar (Unguru),patronul pensiunii Terra, arestat preventiv pentru că plasa fete minore în vederea prostituţiei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Procurorii DIICOT Alba spun că Tiberiu Polgar racola clienţi şi le punea la dispoziţie camere în propria pensiune. Au fost identificate 5 victime din care 3 fete minore.

 

Un bărbat, proprietarul pensiunii Terra din Alba Iulia, situată în apropierea bazinului olimpic, a fost reţinut marţi de procurorii DIICOT Alba pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism. Tiberiu Polgar (50 de ani) zis “Unguru” a fost prezentat în cursul zilei de marţi judecătorilor de la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, mandatul fiind confirmat de magistraţi.
Potrivit procurorilor DIICOT Alba mai multe persoane din Alba Iulia au fost urmărite pentru că plasau fete minore şi majore unor clienţi, obţinând câştiguri de pe urma acestei activităţi. Deocamdată a fost reţinut un singur bărbat, în persoana proprietarului de pensiune, iar pentru un alt bărbat s-a dispus interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. “Au fost urmărite mai multe persoane pentru plasare de persoane minore şi majore în vederea practicării prostituţiei în municipiul Alba Iulia. Una dintre locaţiile unde erau plasate era chiar pensiunea deţinută de bărbatul reţinut, pensiune aflată în Alba Iulia”, a precizat procurorul-şef al DIICOT Alba, Ioan Mureşan.
Au fost identificate 5 victime din Alba Iulia, Cugir şi satele din jurul municipiului. Trei dintre fete sunt minore, cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Din 2010 şi până acum fetele au fost plasate mai multor bărbaţi, mulţi dintre ei deveniţi clienţi fideli. Potrivit procurorilor, printre beneficiari se regăsesc inclusiv oameni de afaceri şi persoane publice din Alba Iulia, dar şi cetăţeni străini. Tarifele practicate pentru prostituţie mergeau până la 200 de euro. „Cercetările vor continua în acest caz”, a adăugat Mureşan.
De altfel marţi, în momentul în care au descins la pensiunea Terra, procurorii şi poliţiştii ar fi surprins un cetăţean belgian care se afla într-o cameră cu o minoră în vârstă de 15 ani.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea