Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Termenul de depunere a proiectelor aferente măsurilor 121 şi 123 se prelungeşte din nou

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În conformitate cu decizia Autorităţii de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, termenul pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 121 „Modernizarea exploataţiilor agricole” și Măsurii 123 „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere” se prelungeşte până în data de 15 februarie 2013.
Este a doua prelungire a termenului de depunere a acestor proiecte realizată de Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Iniţial, proiectele pentru cele două măsuri aveau termen de depunere 26 noiembrie 2012 – 18 ianuarie 2013, ulterior s-a decis prelungirea până pe 1 februarie 2013 inclusiv, iar acum are loc o nouă prelungire a termenului, respectiv până pe 15 februarie 2013.
Termenul limită pentru depunerea proiectelor aferente Măsurii 121 și Măsurii 123, în această sesiune, este vineri, 15 februarie 2013, ora 12:00.

Măsura 121 ‘Modernizarea exploataţiilor agricole’ se încadrează în Axa I ‘Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic’ şi are ca obiective introducerea şi dezvoltarea de tehnologii şi procedee noi, diversificarea producţiei, ajustarea profilului, nivelului şi calităţii producţiei la cerinţele pieţei, inclusiv a celei ecologice, precum şi producerea şi utilizarea energiei din surse regenerabile, adaptarea exploataţiilor la standardele comunitare, creşterea veniturilor exploataţiilor agricole sprijinite precum şi sprijinirea membrilor grupurilor de producători sau ai altor forme asociative în vederea încurajării fenomenului de asociere.

Măsura 123 “Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere” se încadrează în Axa I – ‘Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic’ şi are ca obiective principale introducerea şi dezvoltarea de tehnologii şi procedee pentru obţinerea de noi produse agricole şi forestiere competitive şi adaptarea întreprinderilor la noile standarde comunitare atât în etapa de procesare cât şi în cea de distribuţie a produselor obţinute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea