Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Terase sezoniere, de la mijlocul lunii aprilie, în Piața Cetății și pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. În centru, nicio mișcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O parte din comercianții restaurantelor, barurilor și cafenelelor din Piața Cetății, respectiv de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, nu au fost luați prin ”surprindere” de vremea frumoasă și și-au deschis terasele de la mijlocul lunii aprilie, unii chiar înaintea sărbătorilor Pascale.

[nggallery id=334]

 Vremea frumoasă din ultimele zile nu a avut același raport ”cauză-efect” pentru comercianții din centrul municipiului, unde, nicio terasă nu este deschisă.

terase sezoniere02 terase sezoniere01Rămâne ca administrația publică locală să stabilească regulamentul și orarul de funcționare; se știe, anii trecuți, locuitorii de pe Bulevardul Transilvaniei au fost deranjați de poluarea fonică.

Până la mijlocul lunii aprilie au fost deschise în jur de 6 terase la Alba Iulia – 3 în Piața Cetății, 3 pe Bulevardul Transilvaniei.

Terasele din Șanțurile Cetății reprezentau, pe lângă relaxarea din timpul zilei, chiar un centru de distracție în serile de weekend, acestea urmând să-și reînceapă activitatea și în acest an, cel mai probabil la începutul verii.

În ultimele zile, la Alba Iulia, au fost înregistrate temperaturi prielnice funcționării teraselor sezoniere (+15 de grade Celsius).

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea