Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Femeie din Roşia Montană ţepuită de 10.000 de lei printr-un SMS

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE: Bărbatul care a înşelat-o prin SMS pe femeia din Roşia Montană  se numeşte Eugen Chivu, este din Brăila şi a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile

Se pare că Roşia Montană a devenit un fel de rai al ţepelor. În urmă cu doar două săptămâni în celebra localitate s-a încheiat “afacerea anului” – medicul Nicolae Bara cumpărând nişte simple roci, drept aur, pentru enorma sumă de 290.000 de lei”.

Un alt caz de înşelăciune în care victima este din Roşia Montană şi care s-a petrecut în luna noiembrie a acestui an, pare a-şi fi găsit rezolvarea. Miercuri, 14 decembrie, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă prin care a produs un prejudiciu de 10.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 11 noiembrie 2011, C.E., de 20 de ani, din municipiul Brăila, a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei persoane din comuna Roşia Montană, judeţul Alba, prin care o anunţa că a câştigat un premiu în valoare de 15.000 euro din partea unei mari companii de telefonie mobilă. Condiţia de a intra în posesia premiului era să depună suma de 10.000 de lei la un oficiu poştal din Brăila.

Victima, dornică de câştiguri uşoare, s-a conformat şi a depus suma de bani pe numele suspectului, după care acesta, evident, nu a mai răspuns la telefon.

 Miercuri, 14 decembrie, suspectul a fost reţinut de poliţişti în baza unei ordonanţe urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Probabil că incidenţa crescută a înşelăciunilor la Roşia Montană se explică prin aceea că mulţi dintre localnici dispun de sume mari de bani în urma vânzării de pământuri în zonă.

Bogdan PRESECAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea