// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Țepar din Iași, prins la Sebeș – a înșelat doi comercianți, prin metoda ”șmen”

Poliţiştii de ordine publică din Sebeş l-au identificat pe un bărbat din judeţul Iaşi care în după amiaza zilei de marţi, 31 martie, i-a înşelat pe doi comercianţi din Sebeş, folosind metoda „şmen”. Prejudiciul, în valoare de 350 de lei, a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

baniÎn fapt, la data de 31.03.2015, la orele 16,33 şi 16,55, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaşi prin 112, de către doi cetăţeni din Sebeş, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a comandat produse din magazine, plătind cu o bancnotă de 500 de lei. După ce a primit restul, bărbatul a spus că s-a răzgândit, a primit bancnota de 500 de lei înapoi, iar în momentul în care a restituit sumele primite ca rest, a sustras 150 respectiv 200 de lei. În urma cercetărilor efectuate şi cu ajutorul indiciilor oferite de reclamanţi, poliţiştii din Sebeş au reuşit să-l identifice pe C.V., de 44 de ani, din municipiul Iaşi, persoana bănuită de comiterea faptelor de înşelăciune, asupra acestuia fiind găsiţi banii proveniţi din infracţiuni”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Pe numele lui C.V. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419