Țepar cu file CEC, reținut de polițiștii din Alba pentru înșelăciune. A cauzat un prejudiciu de peste 21.000 lei

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii de investigare a fraudelor au reţinut o persoană, cercetată pentru o înşelăciune, faptă prin care a cauzat un prejudiciu de peste 21.000 lei 

Marți 9 aprilie, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale a lui N.V., de 32 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care este cercetat întru-un dosar penal privind o faptă de înşelăciune, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 21.983 lei.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii de investigare a fraudelor, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, au stabilit că în perioada august-septembrie 2011, învinuitul s-a prezentat sub o identitate falsă la sediul unei societăţi comerciale din comuna Vințu de Jos, județul Alba unde a declarat că este reprezentantul unei firme de transport din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj şi a fost împuternicit să achiziționeze anvelope auto, în valoare de  22.160 lei.

Pentru plata acestora a predat reprezentantului societăţii comerciale o filă cec pentru care, la momentul introducerii în circuitul bancar a fost decontată suma de 176 lei, diferenţa de sumă fiind refuzată la plată.

Mihail David - 2020

La data de 9 aprilie, faţă de învinuitul N.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 aprilie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 alin. 1, 2 si 3 Cod Penal.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...