Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu: Proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană va fi respins până la sfârșitul anului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu a declarat că, cel mai probabil, proiectul de lege privind exploatarea minieră de la Roșia Montană va fi respins de Parlament până la sfârșitul anului.

Potrivit senatorului, parlamentarii liberali care fac parte din Comisia Specială pentru proiectul “Roșia Montană” vor da un vot negativ proiectului de lege privind exploatarea minieră auriferă. Potrivit informațiilor pe care le deține în acest moment, Teodor Atanasiu, a afirmat că toate grupurile parlamentare vor da un vot negativ proiectului de lege amintit.

Teodor Atanasiu: “În aceste condiții, cel mai probabil, acest proiect de lege va cădea. Luni se termină raportul comisiei și apoi va intra în plenul Senatului, în procedură de urgență. Eu zic, că anul acesta vom afla că nu trece acest proiect. Cel puțin în Senat va ajunge și va fi respins până la sfârșitul anului.”

Pe de altă parte, președintele PNL Alba a precizat faptul că liberalii vor iniția un proiect de lege care să reglementeze la modul general exploatările miniere din România și care să nu țănă cont, sau să facă referire expres, la un investitor sau altul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea