Rămâi conectat

Curier Județean

Tentativă de omor la Valea Lungă – Un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat în abdomen de un consătean, pentru o presupusă datorie. Agresorul a fost plasat în arest la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Valea Lungă au fost sesizați prin 112, vineri după-amiază, că într-o fermă viticolă din comună, între doi bărbați s-a produs un conflict spontan, iar unul dintre ei a suferit leziuni corporale.

scandal vintu de jos cu cutitDin primele cercetări efectuate a rezultat că între N.M., de 34 de ani, din comuna Valea Lungă și B.S., de 46 de ani, din aceeași comună, pe fondul consumului de alcool și din cauza unei presupuse datorii, s-a produs o altercație, împrejurare în care B.S. l-a înjunghiat pe N.M., în zona abdominală.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale, iar din concluziile medico–legale ce au fost formulate în cauză a rezultat că leziunile suferite sunt de natura celor care pun în primejdie viața și necesită pentru vindecare un număr de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracțiunea de omor în forma tentativei.

Parchetul a luat, față de B.Ș., măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore și l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba.

Instanța de Judecată a dispus față de inculpat, măsura preventivă a arestului la domiciliu. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea