Tentativă de omor la Aiud: O femeie de 53 de ani și-a înjunghiat iubitul după ce au consumat împreună alcool peste măsură

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor a fost deschis, luni, pe numele unei femei de 53 de ani, din Aiud. Aceasta a fost reținută de procurorii procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, după ce și-a înjunghiat iubitul, în vârstă de 50 de ani.

Se pare că cei doi au consumat alcool la locuința femeii și, la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, aceasta și-a înjunghiat concubinul, în zona toracică. Victima are nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri medicale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Femeia a mai comis o faptă similară, în trecut. Cel mai probabil, ea va fi prezentată magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Profa MARIA 14 noiembrie 2017 at 12:10

Familie destrabalata de ortodocsi

dolfi 14 noiembrie 2017 at 18:17

tovarasa prof. Maria, se numeste familie traditionala. Cat despre ce tip de talibanism are, nu vad de ce conteaza. Dau exemplu, familie de iehovisti, umblau aproape non stop cu ochii dati peste cap de evlavie. Dupa o vreme dispare nevasta si fata… Ce sa vezi? Ambele la puscarie pentru… proxenetism.

Eu 14 noiembrie 2017 at 14:32

Stimata profa Maria,nu e prima oara cand iei in deradere religia ortodoxa.Ne poti da exemplu de o religie perfecta?Te rog mult,sa stim si noi si sa luam exemplu.Si sa luam aminte.

Profa MARIA 15 noiembrie 2017 at 16:34

Nu exista religie perfecta atata vreme cat membrii sunt ființe umane. In al doilea rand nu iau in deradere nicio religie, insa daca femeia din contextul nostru era de o alta religie decat ortodoxa toti săreau in sus : o femeie de religie …x …si-a înjunghiat sotul. Daca e ortodoxă ( cum sunt 95% dintre puscariasii României ) nimeni nu mai zice nimic. De asta voiam sa scot in evidență dubla masura si manipulările.

Comentariile sunt oprite