Rămâi conectat

Curier Județean

Tentativă de omor la Aiud: O femeie de 53 de ani și-a înjunghiat iubitul după ce au consumat împreună alcool peste măsură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor a fost deschis, luni, pe numele unei femei de 53 de ani, din Aiud. Aceasta a fost reținută de procurorii procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, după ce și-a înjunghiat iubitul, în vârstă de 50 de ani.

Se pare că cei doi au consumat alcool la locuința femeii și, la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, aceasta și-a înjunghiat concubinul, în zona toracică. Victima are nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri medicale.

Femeia a mai comis o faptă similară, în trecut. Cel mai probabil, ea va fi prezentată magistraților, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea