Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tentativă de omor între fraţi în Postul Paştelui

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 2 aprilie, la ora 21,48, agenţii Postului de Poliţie Sântimbru au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că în localitatea Dumitra, comuna Sântimbru, între M.E., de 53 de ani, din Dumitra şi fratele acestuia, M.I., de 51 de ani, are loc un scandal. Cei doi fraţi s-au luat la harţă după ce M.E. a scos din locuinţa lui M.I., din Dumitra, diverse bunuri pentru a le da foc în stradă. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la incident s-a stabilit că cei doi fraţi s-au şi bătut iar M.E. a suferit leziuni la nivelul capului, toracelui şi al unui membru inferior, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din care reiese faptul că leziunile suferite de M.E. sunt de natura celor care pun în pericol viaţa, duminică, 3 aprilie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui M.I. pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba. El va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea