TEIUȘ: Vor fi permise activitățile de comerț alimente și băuturi în regim de terasă și cele de vânzare de produse industriale: Ce condiții trebuie respectate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În data de 16.06.2020 membrii comitetului local pentru situații de urgență al orașului Teiuș, au fost contactați telefonic și și-au exprimat acordul privind redeschiderea sectorului de preparare servire și consum în regim de terasă a produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice, din piața agroalimentară Teiuș, cu respectarea măsurilor impuse prin legislația în vigoare în contextul pandemiei cu virusul Covid 19.

-aceste activități sunt reglementate prin Ordinul 966/1809/105/2020 al Ministerului Sănătății. Ministerului Economiei și ANSVSA.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

-de asemenea se redeschide sectorul de produse industriale,textile si bunuri de larg consum cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică.

-prin grija administrației pieței după fiecare activitate din piața agroalimentară aceasta se dezinfectează cu produse biocide conforme cu legislația în vigoare. Aceste activități vor fi consemnate de către administrația pieței într-un registru special.

– administrația pieței va pune la dispoziția cetățenilor care beneficiază de serviciile din piață dezinfectanții necesari și va asigura împreună cu voluntarii primăriei și echipajele mixte de poliție- poliție locală respectarea normelor de igienă și distanțare fizică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419