Rămâi conectat

Actualitate

Țeapa cu accidentul rutier a făcut o victimă și la Ighiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La doar o zi după ce ziarulunirea.ro vă relata povestea unei albaiulience care era să piardă și o sumă considerabilă, după ce a fost sunată de un individ care a anunțat-o că fiica sa a avut un accident și are nevoie de bani pentru avocat, polițiștii anunță că un alt cetățean din județul Alba a avut o ”experiență” similară.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată joi, 24 ianuarie, de către un bărbat de 63 de ani, din comuna Ighiu, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că victima a fost sunată de un individ care s-a recomandat a fi avocat şi care i-a spus că o rudă de-a sa a provocat un accident rutier în urma căruia a decedat un copil de 8 ani. Apelantul   i-a solicitat bărbatului suma de 2.500 de euro, pentru a-i reprezenta ruda.

Păgubitul a dat crezare apelantului şi a expediat printr-un serviciu de transfer rapid, suma de 7.500 de lei. Ulterior victima şi-a dat seama de faptul că a fost înșelată şi a anunţat poliţia.

”În prezent, poliţiştii din Alba Iulia efectuează cercetări în vederea identificării autorului, tragerea acestuia la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea