Rămâi conectat

Actualitate

Tatăl Alexandrei, mesaj emoționant:”… ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță” Ce îi transmite criminalului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tatăl Alexandrei, mesaj emoționant:”… ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță”. Ce îi transmite criminalului?

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, a spus, într-o declarație de presă, că are încredere că fiica sa este încă în viață.

„Vorbim cu ea în fiecare seară, nu că vorbim la telefon, dar vorbim cu ea, ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță”, a spus el.

El le-a cerut anchetatorilor „să-și vadă de treabă, să-și unească forțele să o găsească”.

„Le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și pentru ce vor face. Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus Ioan Măceșanu. El nu a avut reproșuri față de modul în care au acționat autoritățile în cazul fiicei sale.

El le-a transmis operatorilor de la 112 și polițiștilor care au preluat apelul Alexandrei să fie mai atenți pe viitor.

Ioan Măceșanu a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile, dacă fata ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu a răspuns: „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea