Rămâi conectat

Actualitate

Tăriceanu anunță înființarea Partidului Reformator Liberal (PRL). Ruperea USL continuă cu scindarea PNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul Călin-Popescu Tăriceanu a anunțat miercuri seară, la doar câteva ore după ce și-a dat demisia din PNL, că va înființa un nou partid de dreapta care se va numi Partidul Reformator Liberal (PRL).

Totodată, fostul premier al României a declarat că își va depune candidatura pentru alegerile prezidențiale și că îl va învinge în această competiție politică, pe Crin Antonescu, președintele PNL.

”PNL este condus azi prin teamă şi frică. Decizia de ieşire din USL ţine de interesele personale ale lui Antonescu. Şi-a dat seama că i-ar fi cam greu să mai ceară sprijin pentru prezindeţiale. A căutat un motiv puternic pentru această ruptură. Motivul a venit la remanierea guvernamentală. Crin Antonescu nu a vrut să găsească o soluţie. Rămânea ca PNL să facă nominalizări pe posturile pe care le-am avut. S-a văzut în acel moment că nu se doreşte o soluţie de ieşire din criză. Candidatul USL la prezidenţiale a încercat să găsească o formulă să câştige la prezidenţiale (…) 

Cel mai mult, în acest moment, îmi doresc, ca împreună cu partenerii din USD să refacem acest proiect al USL-ului. Oamenii şi-au pus în noi nişte speranţe. Am creeat nişte aşteptări”, a explicat Tăriceanu.

 Fostul premier a făcut un apel către toți liberalii reformatori să i se alăture. Totodată, Tăriceanu a afirmat că vede o coagulare a dreptei după alegerile prezidențiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea