Târgul de nunţi de la Alba Mall a prezentat de toate, miri şi mirese să avem!

Cei prezenţi la manifestare au fost încântaţi să privească cea mai mare paradă a rochiilor de mireasă prezentată de un număr de 10 case şi saloane din toată ţara, precum şi cele mai în vogă accesorii de nuntă

Vineri, 17 februarie, la Alba Mall, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Nunţi „Oraşul Mirilor” 2012, un eveniment aflat la cea de-a IV-a ediţie, menit să reunească ofertele în materie de organizare a celui mai fericit eveniment de la începutul vieţii de cuplu. Peste 40 de expozanţi din toată ţara şi-au pus creaţiile la dispoziţia cumpărătorilor. De la rochii de mireasă inedite, sofisticate sau simple, costume de miri, servicii foto-video, torturi impresionante sau mese festive deosebite, servicii de catering, agenţii de turism, firme de sonorizare, accesorii, până la coafuri şi machiaje pentru mirese au fost expuse pe standurile din Alba Mall. Iar pentru cei mai excentrici, un Hummer şi 6 limuzine au stat la dispoziţia celor care şi-au permis o asemenea extravaganţă. Toate acestea au putut fi probate, admirate, închiriate sau cumpărate în acest sfârşit de săptămână de toţi cei prezenţi la Alba Mall.
În cadrul Târgului de nunţi, la evenimentul „White Obsession” a avut loc cea mai selectă paradă a rochiilor de mireasă care a atras atenţia tuturor celor care se pregătesc de nuntă. Rochiile de mireasă au constituit o atracţie irezistibilă. Fie că vor păşi în faţa altarului în acest an, fie că îşi planifică marele moment pentru 2013, reprezentantele sexului frumos au pus ochii pe mai multe rochii de mireasă din zecile de modele expuse de către 10 firme de specialitate din ţară. În holul Sălii de Bal a avut loc o degustare de vinuri, marca Jidvei, unde un somelier profesionist care urmăreşte vinul din vie până în paharul clientului le-a explicat viitorilor miri cum trebuie să-şi aleagă vinul de nuntă. Laura Pricăjan, unicul wedding designer autorizat din România, absolventă a cursului de wedding design, din cadrul Universităţii Politehnico di Milano promoţia 2008-2009, luând din experienţa şi priceperea marilor designeri italieni, le-a vorbit celor prezenţi despre tot ceea ce e important să ştie atunci când vor să organizeze un eveniment atât de deosebit precum nunta. Cei prezenţi s-au putut bucura şi de o prezentare „Nicart Bijuterii ” pentru mirese, precum şi de coafuri şi machiaje după noile tendinţe în domeniu între care amintim Studio Cara. Un reprezentant al Primăriei Alba Iulia a oferit viitorilor miri informaţii despre actele şi paşii ce trebuie urmaţi înainte de nuntă din punct de vedere legal. În cadrul manifestării cei prezenţi au fost încântaţi cu un dans artistic susţinut de un grup de tineri dansatori îndrumaţi de profesorul lor Cristi Jurcă şi cu o surpriză din partea organizatorilor, servirea tortului oferit de Cofetăria Corina. Mai menţionăm că la deschiderea oficială a Târgului de Nunţi „Oraşul Mirilor” un tort la fel de frumos a fost oferit de Cofetăria Edis din Alba Iulia. Târgul, care şi de această dată s-a dovedit a fi un real succes, s-a încheiat duminică.

ELIT

Alexandra MATEŞ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419