Rămâi conectat

Curier Județean

Tânărul din Sebeș care ar fi bătut un bărbat în scara unui bloc, arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Tânărul din Sebeș care ar fi bătut un bărbat în scara unui bloc, arestat preventiv pentru 30 de zile

Arest preventiv pentru un bărbat de 31 de ani, din Sebeș, care, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un bărbat de 45 de ani, în scara unui bloc de locuințe.

La data de 2 septembrie 2021, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeș, reținut de polițiști după ce l-ar fi agresat pe un bărbat de 45 de ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș.

Procurorii l-au prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Anterior, în urma concluziilor medico legale, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba

Informații de background:

La data de 1 septembrie 2021, în jurul orei 17,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, unde a fost semnalat faptul că o persoană ar fi fost agresată.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii care ar fi avut loc în scara unui bloc de locuințe, între un bărbat de 31 de ani și unul de 45 de ani, ambii din Sebeș, primul i-ar fi aplicat celui din urmă mai multe lovituri, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital și a rămas internată.

Față de agresor, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea