Rămâi conectat

Actualitate

Tânărul din Aiud, reţinut de poliţişti pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii publice, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul din Aiud, reţinut de poliţişti pentru lovire, distrugere şi tulburarea ordinii publice, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.  

Potrivit IPJ Alba, “joi, 25 februarie, B.A.T., de 23 de ani, din municipiul Aiud, cunoscut cu antecedente penale şi reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.”

 

Informaţii de background:

Poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 23 de ani, din Aiud, care în urmă cu 3 zile, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal, a agresat o persoană şi a incendiat poarta unei locuinţe. Azi, 25 februarie, va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 24.02.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.A.T., de 23 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru săvârşirea  infracțiunilor  de distrugere, lovirea şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina  acestuia s-a reţinut faptul că în seara zilei de 22.02.2016, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat poarta unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din Aiud după care s-a deplasat într-un local din Aiud unde a provocat un scandal în timpul căruia l-a agresat pe un barman, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru fapte de tulburare a liniştii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea