Rămâi conectat

Curier Județean

Tânărul albaiulian Șerban Goșa, din nou pe podium: A câștigat Marele Premiu al Festivalului ”Bistrița Folk” 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Florian Şerban Goşa a obținut o nouă performanță. La doar o săptămână de când a câștigat cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk ”Ziua de Mâine” de la Alba Iulia, tânărul a reușit să cucerească Marele Premiul al Festivalului Național ”Bistrița Folk„ 2017. Acesta a primit din partea organizatorilor o chitară fabricată la Reghin și un premiu în bani, în valoare de 1.200 de lei.  

Festivalul ”Bistrița Folk” s-a desfășurat Centrul Cultural Dacia din Bistrița, în perioada 17-18 noiembrie, și a fost organizat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrita-Năsăud și Asociația Culturală România din inima mea Bistrița, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”George Coșbuc„ Bistrița-Năsăud.

S-au acordat note, s-au făcut clasamente, am avut parte de șase concurenți foarte buni, chiar extraordinari, care stăpânesc foarte bine chitara – mai bine chiar decât corifeii folkului de acum care la vârsta lor știau 3, 4 acorduri…”, a spus Dan Moșoiu, președintele juriului citat de bistrițeanul.ro.

Șerban Goșa are 19 ani, este elev al „Şcolii de Folk” Alba Iulia de la Palatul Copiilor și s-a format sub îndrumarea profesorului Daniel Avram.

Tânărul spune că a început să iubească acest gen de muzică încă din clasa a- II-a, de când frecventează cursurile Palatului Copiilor, și că prin muzica lui încearcă să transmită bucurie. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea