Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără din Cugir tâlhărită de bijuterii și bani în plină stradă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 23 de ani din Almașu Mare a fost reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra unei tinere de 20 de ani din Cugir.

 În această dimineață, la orele 4.50, Poliţia Oraşului Cugir, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în aceeaşi noapte, în jurul orelor 3.30, în timp ce se afla pe strada Doinei diin Cugir, unei tinere de 20 de ani, din Cugir, prin ameninţare, i-au fost sustrase bijuterii şi o sumă de bani.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate operativ de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat autorul faptei, Tiberiu Octavian G., de 23 de ani, din Almaşu Mare, care locuieşte fără forme legale legale în Cugir, poliţiştii stabilind că acesta, a acostat-o pe tânără şi prin ameninţare cu acte de violenţă, a deposedat-o de o verighetă din argint, un inel din aur şi suma de 7 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului care a fost restituit victimei iar faţă de Tiberiu Octavian G. a fost luată măsura reţinerii  pe bază de ordonanţă urmând ca în cursul zilei de mâine, 25.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infarcţiunii de tâlhărie.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea